Palvelut

Hautakivet ja kaikki hautakivityöt
 

Uudet hautakivet

Asiakkaan toiveet ja suunnitelmat huomioiden, voimme varmasti toteuttaa muistomerkin laajasta valikoimastamme eri kivilaatuja ja malleja. Tervetuloa esittelyyn!

Kivien entisöinti ja puhdistus

Aika jättää jälkensä, jopa kiveen. Hätä ei ole tämän näköinen, koska oikeilla välineillä ja puhdistusaineilla saamme palautettua jopa vuosikymmenten sammaloimat kivilaitteet entiseen loistoonsa. Tekstien uudelleen kultaus tai maalaus tuo tekstit esiin jopa vuosikymmeniksi

nimikaiverrukset

Vuosikymmenten kokemuksella hoidamme kaikki kaiverrustyöt vanhoihin ja uusiin muistomerkkeihin. Nimikaiverruksissa useimmiten käytetyt jälkikäsittelyt ovat hopeointi, kultaus, mustaus, helmenharmaa- tai valkomaalaus.

kivien oikaisu ja suoristus

Suomen talvi, heppoiset pohjatyöt ja varsinkin routiva maa tekevät tehtävänsä. Kallellaan olevat kivilaitteet voivat vahingoittua tai vahingoittaa muita kiviä tai henkilöitä kaatuessaan. Hoidamme oikaisutyöt Pirkanmaan alueella verraittain nopeasti. Uusiin kivilaitteisiimme annamme vuoden oikaisutakuun.

kivien KUljetus ja asennus

Kaikkiin tarjoamiimme palveluihin sisältyy kuljetus tarpeen mukaan sekä asiaankuuluva asennustyö.

Kotiesittelyt

Kotiesittelyt Pirkanmaan alueella.

yhteystiedot & aukioloajat

Puhelin

040 753 1324

Varmistathan etukäteen soittamalla, että olemme paikalla

Ma-To Klo 10 - 18

sähköposti

[email protected]

osoite

Sijaitsemme noin kilometrin päässä Lamminpään hautausmaalta, Ylöjärventien ja Myllypuronkadun risteyksen välittömässä läheisyydessä.

Tervetuloa!

Lamminpäänkatu 17

33420 TAMPERE

Kivityö Myllyniemi

Y-tunnus: 1839324-4

Katso sivun lopusta sijaintimme kartalta (Klikkaa kartta suuremmaksi)

pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö